vindt u niet wat u zoekt?

089 / 46 59 12
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

plectrum info

PLECTRUM MUZIEKHANDEL
Bocholterkiezel 26
3960 Bree
België

089 / 46 59 12
info@muziekhandelplectrum.be

OPENINGSUREN
dinsdag-vrijdag
10:00 - 12:00 & 13:30 - 18:30

zaterdag
10:00 - 12:00 & 13:00 - 18:30

Zondag & maandag gesloten

Seydel mondharmonica

Seydel mondharmonica
Medeli A300 Keyboard
201507080945350.jpg
€ 249.00

Medeli A300 Keyboard

 
Tijd voor een nieuwe standaard...

 

Medeli introduceert met trots de A300, een nieuw keyboard met een diversiteit aan functionaliteit en mogelijkheden.

Medeli is er in geslaagd om een totaalpakket te bieden aan vernieuwende klanken en styles. Een volledig nieuw ontwikkelde klankchip, kenmerkend voor de hele A-serie, zorgt voor een compleet nieuwe speelervaring.

 

USB, sluit maar aan!

De Medeli A300 heeft een USB/MIDI interface. Door de A300 rechtstreeks met een standaard kabel met een computer te verbinden wordt een extra MIDI interface overbodig en kan hij communiceren met MIDI sequencer programma’s.

 

Sounds & Styles

Het hart van deze nieuwe Medeli A300 bestaat uit een nieuwe ontwikkelde klankchip met nog grotere dynamische capaciteit. Dit heeft tot resultaat dat de geluiden nog realistischer klinken. Er is keuze uit 618 klanken die ook in combinatie kunnen worden gespeeld.

Bewerk de geluiden met de pitchbender en het modulatiewiel.

 

Begeleidingen met extra lagen

Door het toevoegen van extra lagen in de begeleidingen van de A300 klinkt ieder liedje dynamischer dan ooit! Gebruik de fill-in’s en variaties die een begeleidingsstijl voller laten klinken. De intro’s en endings zijn super compleet en samen met de ‘fade’ knop klinkt iedere performance als op de cd!

Uiteraard is er bij iedere stijl in het O.T.S geheugen de beste combinatie van klanken opgeslagen.

 

Harmony

Meerstemmig spelen met de rechterhand is niet altijd even gemakkelijk. Vandaar dat er 26 verschillende ‘harmonieën’ zijn in te stellen waarbij een gespeelde melodielijn, i.c.m. de automatische begeleiding, twee- of driestemmig gaat klinken.

De DSP heeft 45 effecten die naar keuze kunnen worden toegepast. Van standaard chorus en reverb tot fuzz, de meest verrassende variaties zijn mogelijk!

 

Performance Assistent

Met de Performance Assistent wordt keyboard spelen nog leuker! Ben je niet echt een keyboardspeler maar vindt je het wel erg leuk om te spelen dan moet je deze functie proberen.

In de gitaarmode wordt het klavier in verschillende zones verdeeld.

De linker zone bepaalt de akkoordharmonie, verschillende rechterhandzones laten je als een echte gitarist spelen, compleet met intro en ending.

In de piano mode wordt de gewoonlijk moeilijke piano begeleiding automatisch door het keyboard gespeeld. Hierdoor klinkt het super professioneel, terwijl je maar een paar toetsen hoeft in te drukken.

 

Een veelvoud aan ingangen

Het achterpaneel van de Medeli A300 zit vol met aansluitmogelijkheden. De ‘Aux In’ kan worden gebruikt om een extern audioapparaat, zoals een iPod of MP3 speler, op het speakersysteem van de A300 aan te sluiten. Als extra speelhulpen zijn er ingangen voor een sustainpedaal.

De A300 heeft zelfs een microfoon ingang, waardoor je stem via de speakers kunt laten klinken. Specificaties : Vergelijkbare producten

Medeli MC37A Keyboard

Medeli MC37A Keyboard

Voor de allerkleinsten heeft Medeli de MC37A ontworpen met speciaal voor kinderen midsize formaat toetsen.
€ 65.00
meer info
Medeli MC49A Keyboard

Medeli MC49A Keyboard

De MC49A is het eerste model in de Medeli lijn met fullsize toetsen
€ 89.00
meer info
Medeli M5 Keyboard

Medeli M5 Keyboard

De Medeli M5 is een aanslaggevoelig keyboard met grote toetsen dat beschikt over 300 klanken en een DSP effectprocessor.
€ 127.00
meer info
"De noten die je niet speelt zijn net zo belangrijk, of zelfs belangrijker dan de noten die je wel speelt."
Miles Davis